باهدف تامین مایحتاج تحصیلی دانش آموزان نیازمند

زنگ عاطفه‌ها در مدارس استان گلستان نواخته شد

از طرح مهر آموز در راستای حمایت از دانش آموزان نیازمند رونمایی شد.

مدیر کل کمیته امداد استان گلستان، ازنواخته شدن زنگ عاطفه ها همزمان در 2890مدرسه سطح استان و اجرای سومین مرحله رزمایش در قالب 4000 بسته تحصیلی خبرداد.

سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۹
زنگ عاطفه‌ها در مدارس استان گلستان  نواخته شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، عیسی بابائی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گلستان، در مراسم نواخته شدن زنگ عاطفه‌ها که در دبستان دخترانه هاجر گرگان برگزار شد، اظهار کرد: جشن عاطفه‌ها همزمان با سراسر کشور و با هدف تأمین نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند در مدارس استان برگزار می‌شود.

وی افزود: کمیته امداد هر ساله در آستانه آغاز سال تحصیلی، جشن عاطفه‌ها را با هدف ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری و تأمین مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند تحت حمایت برگزار می‌کند.

مدیر کل کمیته امداد استان گلستان تصریح کرد: جشن عاطفه ها با همکاری کمیته امداد، سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش، صدا وسیما، مراکز نیکوکاری و همچنین مشارکت و همدلی اقشار مختلف مردم خیر و نیکوکار از ابتدای شهریور ماه شروع و تا نیمه اول مهرماه ادامه دارد.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با بیان اینکه ۲۲ هزار دانش‌آموز نیازمند تحت حمایت این نهاد قرار دارند، اظهار کرد: در راستای تأمین نیازهای تحصیلی این دانش‌آموزان، رزمایش تهیه و توزیع بسته‌های آموزشی در سه مرحله اجرا شده است که در مرحله نخست ۱۰ هزار بسته و در مرحله دوم ۸ هزار بسته تهیه و توزیع شد.

 وی ادامه داد: در مرحله سوم این رزمایش که همزمان با نواخته شدن زنگ عاطفه‌ها در مدارس استان اجرا می‌شود، ۴ هزار بسته آموزشی تهیه و بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع خواهد شد.

بابائی همچنین از فراهم شدن امکان مشارکت آسان دانش‌آموزان و خانواده‌ها در پویش «آینده‌ساز باشیم» خبر داد و گفت: براساس نشست مشترک کمیته امداد و آموزش و پرورش، برای هر مدرسه یک لینک اختصاصی جهت کمک به تأمین مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند ایجاد شده و این لینک‌ها با همکاری مدیران مدارس در اپلیکیشن شاد بارگذاری شده است.

وی با اشاره به آثار حمایت خیران از دانش‌آموزان نیازمند افزود: با اجرای طرح «مهرآموز» در سطح مدارس استان، دانش‌آموزان خیر و نیکوکار با همراهی خانواده‌های خود در این طرح مشارکت می‌کنند و با پرداخت کمک ماهانه با هر مبلغی، از سایر دانش‌آموزان هم‌نوع خود حمایت می‌کنند.

بابائی،اظهارکرد: با همت و مساعدت خیران، تعدادی از دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد توانسته‌اند به رتبه‌های برتر کنکور دست یابند که برخی از آنان در رشته‌های پزشکی و دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده‌اند.

وی در خصوص شیوه های پرداخت کمک های نقدی عنوان کرد: مردم و خیران نیکوکارمی توانند کمک های نقدی خود را به حساب 0111804689008 و یا به شماره کارت مجازی 0226-9997-9918-6037 نزد بانک ملی و یا از طریق آسان پرداخت با شماره گیری #1*017*8877* و همچنین دانلود صدقه من از اپلیکیشن مایکت و بازار انجام دهند.

مدیر کل کمیته امداد استان گلستان افزود: اهدا کمک های غیرنقدی از طریق مراجعه به مراکز نیکوکاری و دفاتر کمیته امداد امام(ره) در سراسر استان مقدور و مهیا است و همچنین خیران می‌توانند با دانلود و نصب اپلیکیشن «صدقه من» ازطریق فروشگاه‌های «مایکت» و «بازار» در حمایت از دانش‌آموزان نیازمند مشارکت کنند.

انتهای خبر.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار